0,00€ Αγορά
Προβολή Πλέγματος:

ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΤΟΥ 1977 ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΜΑΝΤΗΛΑΡΙΑ 0,75 lt

(0)
 
 
Προσεκτικός τρύγος την στιγμή που το σταφύλι βρίσκεται στην κατάλληλη ωριμότητα, από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι και Μαντηλαριά. Συνοινοποίηση με παραμονή 2 ημερών για εκχύλιση. Στην συ..

ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΤΟΥ 1998 ΜΑΝΤΗΛΑΡΙΑ 0,75 lt

(0)
 
 
Κρασί από την αιγαιοπελαγίτικη ποικιλία Μαντηλαριά σε βαθύ ρουμπίνι χρώμα, με αρώματα σοκολάτας, φρέσκου φουντουκιού, βατόμουρου και μικρών κόκκινων φρούτων με έντονη γεύση. Δυναμικός, ρωμαλέος χ..

ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΤΟΥ 1999 ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΗΡΙ 0,75 lt

(0)
 
 
Κρασί σε χρυσάφι χρώμα με ξεχωριστή φυσιογνωμία, μοναδικής αρωματικής έντασης και πλούσιας γευστικής σύνθεσης. Σταφύλια των ποικιλιών Ασύρτικο, Αηδάνι και Αθήρι μετά από υπερώριμο τρύγο δίνουν υψ..

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ ΞΥΛΙΝΗ ΜΙΑΣ ΦΙΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ

(0)
 
 
Ξύλινο κουτί με αξεσουάρ για κρασί σε χρώμα κερασιάς για 1 φιάλη.ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ, STOPPER, ΚΟΛΑΡΟ & ΡΟΗ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ..
Εξαντλήθηκε

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ 0,75 lt

(0)
4,50€
Ο ερυθρός οίνος του Οικογενειακόν προέρχεται από ποικιλίες με μικρή στρεμματική απόδοση. Έντονο πορφυρό χρώμα με ρόδινες ανταύγειες και υψηλό αρωματικό δυναμικό. Ένα πληθωρικό και πολύπλοκο κρασί με ..
Εξαντλήθηκε

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΡΟΔΙΤΗ 0,75 lt

(0)
4,50€
Η λευκή ποικιλία του Οικογενειακόν.Ξηρός οίνος με λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Κομψή αρωματική παρουσία με μνήμες λευκών λουλουδιών (γιασεμί και αγιόκλημα) παντρεμένες με αρώμ..
Εξαντλήθηκε

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ 0,75 lt

(0)
4,50€
Το Ροζέ κρασί της Οικογενειακόν προέρχεται από τους Αμπελώνες της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου με μικρή στρεμματική απόδοση. Ξεχωριστό κρασί λαμπερό με τριανταφυλλί ανταύγειες χάρις στις εξαιρ..

ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ SANTOROUSSO 0,75 lt

(0)
10,00€
Το Αγιωργίτικο είναι η κύρια ποικιλία ΠΟΠ που καλλιεργείται στην Νεμέα περιοχή με ιστορία και παραδόσεις περιοχή που βρίσκεται και το Οινοποιείο της santoRousso. Απαλό κερασοκόκκινο χρώμα με αρώματα ..

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ SANTOROUSSO 0,75 lt

(0)
10,00€
Τυπικό ΠΟΠ λευκό κρασί της Πελοποννήσου που δεν επιδέχεται παλαίωση, πίνεται φρέσκο, με δροσιστική οξύτητα και αρώματα φρέσκων λουλουδιών, με γεμάτη γεύση και μακρά επίγευση. Συνοδεύει ιδανικά ψάρι..

CABERNET FRANC SANTOROUSSO 0,75 lt

(0)
12,00€
Ο βασιλιάς των ερυθρών ποικιλιών. Ο αρωματικός του χαρακτήρας πολύπλοκος κινείται από το απλό και φρέσκο στο απόλυτα αριστοκρατικό. Βαθύ κόκκινο χρώμα με πυκνά αρώματα μαύρων φρούτων του δάσους και α..
Εξαντλήθηκε

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΟ - ΡΟΖΕ - ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 0,75 lt 3 ΤΕΜ

(0)
12,00€
Οικογενειακόν Ερυθρός Ξηρός Ο ερυθρός οίνος του Οικογενειακόν προέρχεται από ποικιλίες με μικρή στρεμματική απόδοση. Έντονο πορφυρό χρώμα με ρόδινες ανταύγειες και υψηλό αρωματικό δυναμικό. Έν..

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΑ CABERNET FRANC - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ - ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ SANTOROUSSO 3 ΤΕΜ

(0)
28,00€
ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ SANTOROUSSOΤο Αγιωργίτικο είναι η κύρια ποικιλία ΠΟΠ που καλλιεργείται στην Νεμέα περιοχή με ιστορία και παραδόσεις περιοχή που βρίσκεται και το Οινοποιείο της santoRousso. Απαλό κερασο..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)